Laadukkaat aluejoustavat lattiat liikuntatiloihin koko Suomeen

Kysy lisää urheilulattioistamme tai tee tilaus!

Yhteystietomme

A1 Sportfloors on rakentanut aluejoustavia lattioita sekä muita laadukkaita urheilulattioita muun muassa urheiluhalleihin ja muihin liikuntatiloihin yli 20 vuoden ajan. Yrityksellämme on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita Suomessa ja ympäri maailmaa. Rakennamme täysin uusia huippuluokan lattioita uudisrakennuskohteisiin ja saneeraamme lattioita jo olemassa oleviin tiloihin. Ratkaisemme lisäksi kuntosalien ja painonnostoalueiden lattia-asiat.


Urheilulattiat voidaan yleensä päällystää toivomallasi pinnoitteella. Pinnoitevaihtoehtojamme ovat PVC, linoleumi, polyuretaani, parketti ja muovimatot, kuten Taraflex. Tutustu myös tarjoamiimme erilaisiin lattiatyyppeihin.

A1 Swing

A1 Swing

Perinteinen puujoustolattia lautarungolla ja -joustolla. Sopii koripallokentille.

A1 Sandwich

A1 Sandwich

Aluejoustava tuplavanerilattia PU-vaahtojoustolla.

A1 Point

A1 Point

Pistejoustava kumijoustolattia.

A1 Flex

A1 Flex

Pienaluejoustava lattia, jossa on PE-vaahtomattojousto. Rakennetaan lasikuituverkkovahvistuksella.

A1 Uno

A1 Uno

Aluejoustava, syväpontattu koivuvanerilattia PU-vaahtojoustolla.

A1 Speedlock

A1 Speedlock

Irtoasennettava aluejoustava urheilulattia, joka on Kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n hyväksymä.

Monipuoliset urheiluhallien ja -tilojen lattiat

Kaikki asentamamme ja rakentamamme lattiat ovat DIN 18032 - ja EN 14904 -normien mukaan testattuja. Niille on myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatti ja ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Käytämme vain CE-merkittyjä ja kansainvälisen CEN-SFS -standardin omaavia sekä myös osittain kansallisen M1-standardin hyväksymiä tuotteita. Toimitamme tarvittaessa rakennekuvat ja tekniset tiedot lattioista. 

Tutustu lattiatöihimme liikuntatiloissa Referenssit-sivullamme.

Laadukkaat lattiat teollisuushalleihin

Urheilu- ja liikuntatilojen ohella rakennamme pitkällä kokemuksella teollisuushallien ja yritystilojen lattiarakenteita. Saat avullamme mekaanista rasitusta ja kemikaaleja kestävän huippulattian. Teemme lattioita akryyli-, epoksi- ja polyuretaanipinnoitteilla.

Teemme lattioita esimerkiksi:

  • Suurtalouskeittiöihin

  • Elintarviketeollisuuden tiloihin

  • Teollisuushalleihin

  • Kauppakeskuksiin.

Pyydä rohkeasti tarjous lattiasta! Palvelemme muun muassa yrittäjiä, kuntia ja kaupunkeja.

Monipuoliset lattiasaneeraukset

Pyydä lattiasaneerauksen tekijäksi alan varma osaaja! Saat meiltä kaikentyyppisten lattioiden peruskunnostukset ja päivitykset. Saneeraamme lattioita sekä yksityiskodeissa että yritysten tiloissa.


Olemme asentaneet Suomeen, Saksaan ja Tanskaan jo lähes 10 000 m² erinomaista palautetta saaneita saneerauslattioita. Kunnostamalla vanhaa säästyt vanhan lattian purkamiselta. Me toteutamme saneerausprosessin alusta loppuun, suunnitteluvaiheesta viimeisteltyyn toteutukseen.


A1 Sportfloors toteuttaa mm. aluejoustavat lattiat urheiluhalleihin ja monipuoliset lattiat muunlaisiin tiloihin. Palvelemme Iistä käsin kaikkialla Suomessa. Kysy lisää!

Yhteydenottokuvake

Hoidamme urheiluhallien ja teollisuustilojen lattioiden rakennukset ja saneeraukset koko Suomessa. Kysy lisää!

Ota yhteyttä